Contact

Adres
Bolst 14
5469 SC Erp

Telefoonnummer
0413 212218

Bereikbaar
maandag t/m vrijdag: 09.00u – 17.00u

Naar contactformulier

diversen

Diversen

Wij kunnen u ook van dienst zijn met de volgende machines en werkzaamheden:

Waterputten spuiten, met behulp van water wordt er een put gespoten zodat u zelf grondwater op kunt pompen. Deze putten kunnen tot 10 meter diep gemaakt worden voor een goede kwaliteit water.

Tuinen spitten en egaliseren, voor een nette tuin is het van belang dat de bodem voldoende lucht bevat en de afwatering op orde is. Onze machinisten kunnen u hierbij helpen.

Aannemen en uitvoeren van straatwerk, ons werk houdt niet op na het grondwerk. Neem contact op voor meer informatie.

Reiniging wegen en bouwterreinen. Voor de reiniging van uw projecten hebben we de beschikking over twee maten rolbezems en een waterwagen waarmee we graag de puntjes op de i zetten voor de oplevering van uw project.

Diepploegen, voor extreme situaties of zeer moeilijk bewerkbare grond hebben wij de beschikking over een diepploeg waarmee de bouwvoor tot 80 centimeter diep gekeerd kan worden.

Aanleg en opwaardering sloten en watergangen. Voor het onderhoud en aanleggen van sloten en watergangen hebben wij de beschikking over diverse bakken zoals een kantelbak en een slotenbak. Voor het onderhoud hebben we een speciale slotenbak die dezelfde maat heeft als de maaikorf, zodat uw sloot ook achteraf goed gemaaid kan worden.

Voor het leggen van betonplaten is er een vacuümunit aanwezig, hiermee leggen we snel en nauwkeurig betonplaten tot 3 ton.

Aanvullen van granulaten en grond in wegbermen behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor rusten we een van onze kippers uit met een speciale vijzel die de grond naar de zijkant van de kipper kan transporteren.