lcr1

Complete ruwvoederwinning

Voor u is voederwinning net zo belangrijk als voor ons. We streven er naar een kwalitatief goed product bij u te kunnen inkuilen.

Lees meer
12122011197

Cultuurtechnische werkzaamheden

Voor verschillende werkzaamheden in de cultuurtechnische sector kunt u ook bij ons terecht. Zo hebben we speciale maaiers voor wegbermen en natuurgebieden.

Lees meer
Loonwerk-grondbewerking-1

Grondbewerkingen

Een goede bodem is de basis voor een goede opbrengst van uw gewas. Om u hierbij van dienst te zijn hebben we verschillende machines klaar staan.

Lees meer
kalkstrooien---Kalkmeststof

Kalkmeststoffen

Op de zandgronden in onze omgeving is de pH van de grond een belangrijke factor voor een goede opbrengst.

Lees meer
Onderhoud-waterwagen---Maaikorf

Onderhoud watergangen

Voor een goede afwatering van uw percelen zijn schone sloten een voorwaarde. Voor het schonen van deze sloten hebben we de beschikking over twee maaikorven.

Lees meer
3asser-bouwland

Vaste/ drijfmestverspreiding

Voor het zodebemesten is er de beschikking over een Challenger Terra-Gator met Veenhuis injecteur. Deze machine is uitgerust met een drukluchtwisselsysteem.

Lees meer

Zaad-, meststoffen en inkuilmiddelen

U kunt bij ons terecht voor al uw zaad en meststoffen, veel producten zijn op voorraad en uiteraard kunnen we u ook van dienst zijn bij het aanwenden van de zaad en meststoffen.

Lees meer
Maiszaaimachine

Zaaien van gewassen

Voor het zaaien van uw gewas hebben we verschillende machines tot onze beschikking. Voor het zaaien van granen en grasachtige gewassen is er een rotorkopeg.

Lees meer

Foto's loonwerk allerlei

Lgb4
IMG_1419
IMG_0698
IMG_4484
IMG_1271
IMG_8813