lcr1
lcr3
IMG_0620

Complete ruwvoerderwinning

Voor u is voederwinning net zo belangrijk als voor ons. We streven er naar een kwalitatief goed product bij u te kunnen inkuilen. Voor de grasoogst beschikken we over een maaicombinatie met kneuzer voor een korte – en minder risicovolle – velperiode. Ook hierbij geldt: Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Voor het harken van het gras hebben we een dubbele hark met middenafleg, de capaciteit van deze hark is precies toegespitst op de oogstploeg. Deze oogstploeg bestaat uit twee opraapsnijwagens, welke het gras tot 4 centimeter kort kunnen snijden. Op de kuil staat de shovel, die met een ervaren machinist de kuil netjes verdicht en afwerkt.

Voor de oogst van snijmaïs kunt u ook bij ons terecht, voor de afvoer beschikken we over kippers in verschillende soorten en maten. Het hakselen gebeurt in samenwerking met een ander loonbedrijf.

Voor het persen van pakken hooi en gras in diverse maten kunnen wij u verder helpen. Ook verzorgen wij voor u het transport van gewikkelde balen gras en hooi. Voor meer informatie hierover, bel gerust!