IMG_0698
IMG_0707
Bemesten
lvv3

Vaste/ Drijfmestverspreiding

Zodebemesten
Voor het zodebemesten is er de beschikking over een Challenger Terra-Gator met Veenhuis injecteur. Deze machine is uitgerust met een drukluchtwisselsysteem om met minimale  structuurschade uw grasland te bemesten. De trike is uitgerust met een GPS systeem om de overlap te minimaliseren. Op verzoek kan de drieassige mesttank ook voorzien worden van een graslandinjecteur.

Bouwland
Het mest toedienen op bouwland is ook een van onze specialiteiten. Hiervoor hebben we de beschikking over een Kurstjens drieassige mesttank, voorzien van AGR-GPS (weging en monstering) om aan de gestelde regelgeving te voldoen. Ook deze tank is voorzien van een luchtdrukwisselsysteem voor minimale structuurschade. Voor een immens hoge capaciteit kan de trike ook uitgerust worden met een bouwlandbemester. Deze bemester is voorzien van een schijveneg zodat de mest perfect door de bovenlaag gemengd wordt. Ook bij deze toepassing zorgt het GPS systeem voor een ongekende capaciteit.

Vaste mest
Voor de verspreiding van vaste mest, compost, champost of andere materialen hebben we twee breedstrooiers voor u klaar staan. Op wens kunnen de trekkers ook uitgerust worden met GPS voor een minimale overlap.