In 1974 werd de basis voor ons bedrijf gelegd door Harrie Koenen en zijn familie. In deze 45 jaar hebben wij ons ontwikkeld van een loonbedrijf naar een bedrijf dat samen met u naar oplossingen zoekt en uw plannen realiseert. Of dit nu het telen en oogsten van hoogwaardig ruwvoer is, of het aanleggen van een complete erfverharding, wij regelen het voor u. Hier krijgen we als team ook energie van, wij kijken graag mee vanaf het eerste idee tot de realisatie van het uiteindelijke plan.

De laatste jaren is onze omgeving sterk veranderd, de agrarische ondernemers krijgen meer en meer te maken met strengere regelgeving en de eisen aan de producten komen ook op een steeds hoger niveau. Nieuwe teeltmethoden voor ruwvoer en een toenemende focus op precisielandbouw betekenen ook een omslag voor de dienstverlening in het agrarisch loonwerk. Omdat wij de kwaliteit willen blijven leveren die u van ons mag verwachten, hebben we besloten om de loonwerkactiviteiten van H. Koenen B.V. eind 2018 te beëindigen.

Dit betekent niet dat we gaan stoppen, we gaan juist door! Naast de bestaande activiteiten in het grondverzet en cultuurtechniek, zal onze focus meer gaan liggen op de dienstverlening in de tuinbouw en het agrarisch grondverzet. Hiermee kunnen wij de kwaliteit blijven leveren die u van ons kent en kan blijven verwachten. Zoals wij hier eerder hebben weergegeven, krijgen wij energie van het realiseren van complete projecten. Per 1 januari betekent dit dat onze familie groeit, vanaf deze datum nemen wij namelijk de activiteiten van bouwbedrijf A. Koenen B.V. over. Zo kunnen wij echt uw complete projecten aannemen en samen trots zijn op kwaliteit.

Beide bedrijven blijven naast elkaar bestaan, met hun eigen team en de vertrouwde gezichten op hun plek. Normaal gesproken worden dit zusterbedrijven genoemd, maar in dit speciale geval noemen wij H. Koenen B.V. en A. Koenen B.V. gewoon broerbedrijven.

Onderstaand kunt u de diensten vinden waarvoor u nog altijd bij ons terecht kunt.